Divider
Error loading MacroEngine script (file: NewListDownloads.cshtml)

Geachte leden van de SBLP,

Wij zijn zeer verheugd dat het bestuur & management van de SBLP heeft besloten om onze diensten aan hun leden aan te bevelen.

Wie zijn wij?

Balens is een gespecialiseerde assurantiemakelaar op het gebied van de complementaire & alternatieve geneeswijzen, welzijn en gezondheidszorg. Wij zijn een vooraanstaand, vierde-generatie familiebedrijf dat is gebouwd op stevige grondvesten en teruggaat naar 1950 en sinds die tijd is gegroeid tot zijn huidige omvang, voornamelijk via mond-tot-mondreclame.

Wij zijn vanaf de tijd waarin deze niet gemakkelijk te verkrijgen was, pioniers in de ontwikkeling van kwaliteitsdekking voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, gespecialiseerd in complementaire therapeuten met speciale tarieven en zeer brede dekking. Wij hebben onze verzekeringen in dit specialisme gedurende meer dan 25 jaar ontwikkeld en verbeterd - vaak gekopieerd, nooit overtroffen!

Met meer dan 85.000 klanten, voornamelijk in Groot-Brittannië maar ook in Spanje, Ierland, Griekenland, Cyprus, Malta en Nederland en meer dan 55 medewerkers zijn wij een unieke makelaar op dit gebied. Sinds oktober 2014 hebben wij onze eerste buitenlandse vestiging geopend in Amsterdam aan de Prins Hendrikkade vanwege de groeiende markt in Nederland. Met een lijst van meer dan 4000 therapieën en een dekking die is geschreven door en vòòr de therapeut zijn wij ervan overtuigd dat wij veel kunnen betekenen voor de leden van de SBLP. Wij bieden u expertise, advies, service en ondersteuning.

Uw pakket geeft u de mogelijkheid voor dekking voor alle therapieёn in categorie 1, 2 en 3 (zie aanvraagformulier) en deze kunnen zonder verhoging van premie en zonder kosten worden meeverzekerd zolang u de juiste kwalificatie heeft. In het pakket zit ook de rechtsbijstand die ongelimiteerd wordt vergoed, smaad & laster, verlies van documenten, het geven van onderwijs, productaansprakelijkheid, uitvoeren van eerste hulp en nog veel meer. Er is tevens geen eigen risico!

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering maar ook voor uw persoonlijke ongevallen en ziekteverzekering, kliniek, sportschool/fitness centra en opleidingsinstituut/school .. en meer. Simpelweg een volledig pakket gericht op u als masseur/therapeut!

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de bijlagen waarin u alles vindt wat u nodig hebt. 

Schroomt u zich niet om ten allen tijde contact op te nemen met ons kantoor in Amsterdam mocht u nog vragen hebben.

Nogmaals onze dank aan de SBLP en wij verheugen ons op een langdurige samenwerking  met u allen.

Met vriendelijke groet,                               With kind regards,

Edwin Helder B.Sc. (Ost.)                           Josh Balen Cert. CII
Business Development Manager                  Commercial Director
Balens Europe Team, The Netherlands         Balens Ltd.

Hoofdkantoor: Balens Ltd, Bridge House, Portland Road, Malvern, WR14 2TA, Groot-Brittannië