Divider
Downloads

In uw omgang met Balens verstrekt u ons waarschijnlijk gegevens die persoonsgegevens worden genoemd. Hieronder verstaan we gegevens zoals uw naam en geboortedatum, maar ook uw adres of andere contactgegevens en, indien relevant, gegevens met betrekking tot uw gezondheid, gepleegde strafbare feiten, of met betrekking tot uw kredietgeschiedenis.

Wij verwerken uw persoonsgegevens opdat wij onze diensten als verzekeringsmakelaar kunnen aanbieden, bijvoorbeeld voor het maken van een prijsopgave, het afsluiten en administreren van uw verzekeringen, voor statistische analyses of om te beoordelen of onze diensten geschikt zijn voor u.

Uw gegevens worden ook gebruikt om toekomstige communicatie over onze producten en diensten te beheren. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor dergelijke berichten. Dit doet u door een uitschrijfverzoek te sturen naar: info@balensverzekeringen.nl

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit verkopen, noch geven wij uw informatie door aan derden die niet verbonden zijn met de producten en diensten die wij aanbieden. Toegang tot uw gegevens wordt slechts gegeven binnen de Balens Group, aan geautoriseerde partners en aan geautoriseerde leveranciers zoals verzekeraars en alleen wanneer wij wettelijk verplicht of gerechtigd zijn dit te doen.

Onze volledige privacyverklaring is hier  beschikbaar. Als u meer informatie wenst omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens en de wettelijke basis daarvan, of als u een exemplaar van onze Privacyverklaring wilt ontvangen, neem dan contact op met ons Nederlandse kantoor door een e-mail te sturen naar: info@balensverzekeringen.nl