Divider

Ons bedrijf werd in 1950 opgericht als H & L Balens en groeit al ruim 60 jaar door met name onderlinge aanbevelingen. Een onderdeel van ons ontwikkelingsproces vormde de oprichting van het nieuwe bedrijf Balens Ltd (Balens) in 2003, dat zich concentreert op onze algemene verzekeringen, waar H & L Balen & Co zich richt zich op financiële diensten, hypotheken en zakelijke leningen.

 

Beide bedrijven verhuisden in 2004 naar een nieuw gebouw in Malvern, Engeland. Hierdoor kon er een uitbreiding- en professionaliseringslag gemaakt worden, waardoor ons klantenbestand zich kon uitbreiden naar het buitenland. Het bedrijf groeide gestaag door en inmiddels is het hoofdkantoor nog tweemaal verhuisd en is er een kantoor in Amsterdam geopend.

 

Onze slogan ‘Zorg voor de zorgverleners’ vertelt u eigenlijk alles wat u moet weten: Balens richt zich altijd op klanttevredenheid, kwaliteitsadvies en optimale ondersteuning van haar cliënten. Wij waarderen de relatie die we opbouwen met onze verzekerden en werken altijd naar het best mogelijke resultaat toe. Wij zijn een van de weinige assurantiemakelaars die zich specifiek richt op professionals in de gezondheidszorg en hun beroepsorganisaties, waardoor wij een unieke positie in de verzekeringsmarkt verworven hebben.

 

Balens valt onder de regulering van het AFM en staat geregistreerd bij het KiFiD.